gratis naar the scene en het goede doel

Zoals elk jaar wordt op de vooravond van Ribs&Blues de Raalte Pinkster Party gehouden, dit jaar op zaterdagavond 10 mei 2008. Alles gebeurt op hetzelfde feestterrein (de Domineeskamp in hartje Raalte) waar op eerste en tweede Pinksterdag het twaalfde Ribs&Blues-festival gehouden wordt. De Raalter Pinkster Party is vooral een feestje: Geen blues of bluesrock, maar een avondje helemaal uit je bol gaan met de lekkerste muziek.

Theaterland, Kids Corner en Adventureland zijn deze avond gesloten, maar de lekkerste spareribs van Nederland zijn natuurlijk wel te koop in de speciale grillhouses. Festivalterrein de Domineeskamp is deze zaterdagavond geopend vanaf 20.00uur, het eerste optreden (The Scene) is om 20.30uur! The Scene is een aansprekende naam en met nummers als Blauw en De wereld is van iedereen de Nederlandse hitlijsten.

Hoewel de hits van The Scene zeker goed zijn, blijven ze wel wat achter bij de nummers van Het Goede Doel, dat dit jaar ook komt optreden tijdens de Raalter Pinkster Party. Het programma is dit jaar in ieder geval bijzonder en het wordt dus een avondje Classic Nederpop met niemand minder dan Het Goede Doel, The Scene en Dè Normaal Coverband met de Sallandse roots uit Heino en de ex-gitarist van Jovink & de Voederbietels.

De entree voor deze avond bedraagt tien euro, maar Salland Centraal mag tien keer twee toegangskaarten gratis en voor niets weggeven. Dat doen wij door een prijsvraag. Het beantwoorden van één simpele vraag is de tegenprestatie die wij verlangen. En we zijn de kinderachtigste niet, dus maken we die vraag niet al te moelijk. Wel heeft hij natuurlijk betrekking op de artiesten die komen optreden tijdens de Raalter Pinkster Party.

De vraag luidt als volgt: Het Goede Doel schreef vele hits waaronder België, Vriendschap en Eenvoud. Toch scoorde zij maar één enkele nummer 1-hit, die drie weken op die positie bivakkeerde. Samen met een andere nationale topper brachten Henk Temming en Henk Westbroek het nummer Alles kan een mens gelukkig maken (Een eigen huis) uit. Wie was die derde persoon?

Klik hier om direct naar de prijsvraag te gaan en geef antwoord op bovenstaande, ogenschijnlijk makkelijke, vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.