gloednieuwe leaseauto voor maaike jansen

Maaike Jansen heeft nog maar net haar rijbewijs gehaald, maar ze is nu al in het bezit van een gloednieuwe auto. Vandaag heeft Lease Unlimited in Deventer de winnares van So You Wannabe A Popstar een gloednieuwe Volkswagen Beetle overhandigd. Dat betekent niet dat Maaike de eigenaar van die auto wordt, maar alleen dat ze niets hoeft te betalen voor haar leasecontract.

Lease Unlimited is een samenwerking met Maaike Jansen aangegaan, omdat ze alle kenmerken heeft waar het bedrijf uit Deventer zich graag aan spiegelt. “Zij is talentvol, dynamisch en zéér ambitieus met passie en stijl”, zo stelt Lease Unlimited. En bovendien kan de zangeres uit Raalte nu wel een eigen auto gebruiken, aangezien ze stad en land afreist om haar optredens te verzorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.