gewijzigd schema voor gft inzameling rova

In verband met Koninginnedag en Hemelvaartsdag zijn de afvalstations van ROVA op woensdag 30 april en donderdag 1 mei gesloten. Dit betekent dat particulieren en bedrijven op deze dagen geen afval kunnen brengen, maar ook dat de containers langs de weg op deze dagen niet worden geleegd.

De containers in de gemeenten Raalte, Dalfsen en Olst-Wijhe worden vanwege Koninginnedag niet op woensdag 30 april, maar op zaterdag 26 april – dus eerder – opgehaald. De gft-inzameling van donderdag 1 mei wordt naar zaterdag 3 mei verplaatst. Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan normaal.

Om er zeker van te zijn dat jouw container wel wordt geleegd kun je deze het beste al voor zeven uur ’s ochtends aan de straat te zetten. Met vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van ROVA op nummer 038-4273777 of mailen naar info@rova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.