genieten van paardensport in luttenberg

Paardensportliefhebbers hebben gisteren hun hart kunnen ophalen in Luttenberg. Daar is namelijk de oefenmarathon verreden van het jaarlijkse Kroems Concours. Het concours wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden en viert dat met het springtoernooi van 9 tot en met 13 april. Daarvoor zijn al verschillende topruiters vastgelegd.

Maar gisteren was dus de oefenmarathon. Hoe ging dat? Er werd gereden met een aangespannen paard of pony. Er waren drie categorieën, variërend in de grootte van de bemande span. Het parcours was in Luttenberg ongeveer zestien kilometer lang en telde acht hindernissen. Zoals op de foto’s te zien, zat daarbij ook de waterbak. En dat leverde veel spektakel op.

Van 9 tot en met 13 april vindt het springtoernooi plaats. Dan maken onder andere Olympisch Kampioen Jeroen Dubbeldam, Wesley Heiders en Stal bruggink hun opwachting. Om het extra feestelijk te maken, in verband met het eerste lustrum, treedt Thomas Berge op. Voor meer info kijk op staging2.kroemsconcours.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.