gemeente bespreekt nieuwe fase langkamp

De plannen voor de reconstructie van de wijk Langkamp in Raalte zijn inmiddels weer wat duidelijker geworden. De reacties van de bewoners op de eerder gepresenteerde plannen zijn beoordeeld en voor zover mogelijk verwerkt in nieuwe voorstellen. Die voorstellen worden in de komende weken per deelgebied aan de bewoners van de Raalter wijk voorgelegd.

Tijdens zogenaamde bewonersbijeenkomsten met de bewoners van een deelgebied worden de nieuwe voorstellen doorgenomen. Twee weken voor de betreffende bijeenkomst ontvangen de bewoners persoonlijk een uitnodiging. Een week voor die bijeenkomsten zullen de voorstellen al gepresenteerd worden op de informatieborden in de hal van het gemeentehuis. Ook op staging2.raalte.nl kunnen de nieuwe plannen al worden geraadpleegd.

Iedere bewoner uit de Langkamp krijgt dus persoonlijk een uitnodiging om met de gemeente van gedachten te wisselen over de nieuwe plannen. Sommige bewoners krijgen echter een dubbele uitnodiging, aangezien zij ook betrokken zijn bij de zogenaamde wandelpadgroep. De gemeente wil het voetpad, dat tussen de Gaarden en de geluidswal van de N348 loopt, graag doortrekken tot achter de Maten langs, maar stuit daar op verzet van de bewoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.