geldbedrag voor kenniscentrum oncologie

Medewerkers van ’t Kenniscentrum Oncologie hebben uit handen van Shira van Lohuizen van Salland Verzekeringen een donatie ontvangen, namens alle zorgverleners in de regio, die deelnamen aan de welbekende rode stoel-actie van de zorgverzekeraar.

De rode stoel-actie loopt sinds het najaar van vorig jaar in de wachtkamers van diverse zorgaanbieders in Oost-Nederland. Met het plaatsen van de rode fauteuil in hun wachtruimte geven zij het signaal af dat ze positief en opbouwend met de zorgverzekeraar willen samenwerken.

Voor iedere nieuwe verzekerde die zich hierdoor bij Salland heeft aangemeld, werd een geldbedrag opzij gelegd. De zorgverleners mochten een goede bestemming voor dit bedrag aanwijzen. Zij kozen er massaal voor de opbrengst te schenken aan het nieuwe Kenniscentrum Oncologie in Deventer.

Het kenniscentrum geeft mensen die met kanker geconfronteerd worden voorlichting en info. Zij ondersteunt ook kankerpatiënten en hun directe betrokkenen met uiteenlopende dienstverlening. Het centrum is volledig afhankelijk van giften en fondsenwerving. Zie voor meer info staging2.kenniscentrumoncologie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.