Home / archiefcentraal / geef je op voor darttoernooi schoonheten

geef je op voor darttoernooi schoonheten

Dartteam ’t Scheultie organiseert vrijdag 2 mei, tijdens het jaarlijkse Tentfeest Schoonheten, weer een darttoernooi. En er is nog plek voor enkele darters. Het toernooi wordt gespeeld in de grote tent op het feestterrein en begint om 19.30 uur.

Naast het darten gaat het feest op vrijdagavond van start met kruisjaswedstrijden. Bij beide activiteiten zijn overigens weer ouderwets mooie prijzen te winnen. De darters kunnen zich opgeven via scheultiedart@gmail.com of 06-55892711. Kijk voor meer informatie op www.tentfeestschoonheten.nl.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.