fraaie beelden van wolken boven heino

Waar halen kunstenaars toch altijd weer die inspiratie vandaan? Vaak uit heel praktische zaken en dingen die dichter bij huis liggen dan aanvankelijk gedacht. De eigen keuken of tuin, een drukke winkelstraat of een rustig landschap in de omgeving.

Kunstenares Marjo Potma uit Heino gaat exact op die manier te werk. Zo maakte Potma onlangs een fraaie serie foto’s van wolken boven Heino en omgeving. Die foto’s dienen als inspiratie voor haar schilderijen en verftekeningen. Oftewel: Binnenkort beschikt Potma wederom over een nieuwe collectie met schitterende schilderijen. Voor meer werk van Marjo Potma zie de website staging2.marjopotma.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.