finalisten dauwpop wedstrijd zijn bekend

Op Radio Oost zijn donderdag de vier finalisten bekend gemaakt van de wedstrijd ‘Wie opent Dauwpop 2008’. Het zijn: Pioneers of Love (Leeuwarden), Wreckyard (Enschede), Ilanois (Leeuwarden) en I Kissed Charles (Meppel). Alle vier de bands maken kans om op donderdag 1 mei op te mogen treden tijdens de veertiende editie van het popfestival Dauwpop in Hellendoorn.

Via RTV Oost kan het publiek de vier bands beluisteren en een stem uitbrengen. De vier finalisten zullen bovendien de komende week op kosten van RTV Oost videoclips opnemen, die te zien zullen zijn op TV Oost en de website. De band met de meeste stemmen wordt de openingsact van Dauwpop. Meer info over het festival en de kaartverkoop is te vinden op staging2.dauwpop.nl. Wil je in aanmerking komen voor gratis kaartjes klik dan hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.