fietscrossen in hartje heeten het kan

Fietscrossen in hartje Heeten. Het kan. Door de reconstructie van het centrum ligt het centrum helemaal op zijn kop. Maar kinderen malen daar niet om. Die hebben de graafwerkzaamheden voor Het Trefpunt aangegrepen voor hun eigen crossbaan.

“Hieruit blijkt dat de reconstructie van het centrum met afsluitingen van wegen en andere ergernissen ook leuke kanten met zich meebrengt”, aldus Jan Oostewechel die ons de foto toestuurde. “Met dank aan de REKO, die zo vriendelijk is geweest om tijdelijk een groot gat te graven. Dagelijks maakt een groot aantal kinderen hier dankbaar gebruik van.”

De fietscrossers schijnen zelfs aan de beheerster van Het Trefpunt, Annie Hakeboom, al de suggestie gedaan te hebben om de crossbaan maar meteen ook permanent te maken. Maar of dat er van komt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.