feestelijke start van festiviteiten zorggroep

Met een feest voor alle vrijwilligers is de Zorggroep Raalte donderdagavond begonnen aan twee weken vol met festiviteiten. Het eerste feest werd gehouden in een grote tent van Joop van den Enk aan de Heetkampsweg. De smaakmaker op het vrijwilligersfeest was illusionist Manro. Hij toverde onder andere directeur Anton Groot Koerkamp weg.

Groot Koerkamp neemt binnenkort afscheid als directeur van Zorggroep Raalte en dat is één van de redenen voor alle festiviteiten. Daarnaast wordt het eerste lustrum gevierd en krijgt de Zorggroep volgende week vrijdag (18 april) het gouden HKZ-keurmerk. Een gouden HKZ-keurmerk, voornamelijk gericht op de kwaliteit van de interne organisatie, wordt niet vaak gegeven. Met het keurmerk wordt eigenlijk bevestigd dat de organisatie in staat is om kwaliteit goed te kunnen managen. Het keurmerk biedt een soort van basisgarantie voor kwaliteit.

Burgemeester Pieter van Veen overhandigt het keurmerk volgende week vrijdag tijdens het feest voor alle medewerkers van de Zorggroep Raalte. Oftewel: Alle medewerkers van Swaenewoerd en Angeli Custodes in Raalte, Stevenskamp in Heeten en Maria-Oord in Luttenberg. In totaal een knalfeest (wederom in de grote tent aan de Heetkampsweg) voor zo’n vijfhonderd mensen. Leuk voor het personeel, maar de bewoners dan? Nou, ook voor hen wordt er de komende twee weken het nodige georganiseerd.

De grote festiviteiten worden op donderdag 24 april afgesloten met de afscheidsreceptie van Anton Groot Koerkamp. In het Dienstencentrum van Swaenewoerd in Raalte is er allereerst van 14.30 tot 16.30 uur een receptie voor genodigden. Aansluitend krijgen alle overige belangstellenden (tot 18.00 uur) nog de gelegenheid om Groot Koerkamp te bedanken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.