feestelijke intocht wandelaars lemelerveld

Ruim 360 deelnemers hebben de hele week volop genoten van een stralend zonnetje en prachtig uitgestippelde routes.

Alleen tijdens de slotafstand op donderdagavond wilde het weer blijkbaar niet echt meewerken. De opkomst bij de finish was er echter niet minder om. Hoewel de eerste binnenkomers het er nog droog van afbrachten, werden vele wandelaars onder de paraplu’s ingehaald. Al met al was er gisteravond sprake van een feestelijke intocht.

Dat werd mede mogelijk gemaakt door muziekvereniging Polyhymnia en de uitstekende organisatie, bestaande uit de ouderraden van de Lemelerveldse basisscholen. Op het verzamelpunt bij het Anker ontvingen alle wandelaars een kleine bos bloemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.