feestelijke heropening van boertie optiek

Boertie Optiek, dat dit jaar 75 jaar bestaat, is weer terug te vinden op de vertrouwde plek aan de Marktstraat 18 in Raalte. Na een grondige verbouwing is de winkel gisteravond officieel heropend en sinds vanochtend is de vernieuwde optiek voor het eerst weer toegankelijk voor publiek.

In de nieuwe situatie aan de Marktstraat 18 zit de voordeur in het midden, waardoor de toegankelijkheid is verbeterd. Mensen die slecht ter been zijn, die kunnen voortaan gebruik maken van een spiksplinternieuwe glazen lift om naar de bovenetage te komen. De verbouwing geeft Boertie Optiek tevens de kans om meer aandacht te besteden aan het segment zonnebrillen en er is nu een nieuwe afdeling oogzorg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.