Home / archiefcentraal / fashion 2day maakt zich op voor verhuizing

fashion 2day maakt zich op voor verhuizing

Het personeel van Fashion 2day in Lemelerveld is druk met de voorbereidingen op de grote verhuizing. De kledingzaak (voorheen Kleinmeulman Mode) verruilt het pand aan de Schoolstraat voor ‘t voormalige pand van fietsenzaak Bike Life aan het Kroonplein.

“Op dit moment krijgt de buitenkant een nieuw likje verf”, zegt eigenaresse Willy Herzberg. “En volgende week starten we met het inrichten van het pand aan het Kroonplein, want op maandag 5 mei gaan we daar al open.” Voor wat betreft winkeloppervlakte gaat Fashion 2day er overigens nauwelijks op vooruit, maar de locatie is natuurlijk vele malen beter. Tot slot benadrukt Herzberg dat de kledingzaak niet dicht gaat tijdens de verhuizing. “We blijven tot en met zaterdag 3 mei aan de Schoolstraat geopend.”

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.