fandag maaike met van alles en nog wat

Zo maakte een optreden van een breakdancegroep de dag extra speciaal, net als een diashow met jeugdfoto’s. Maar ook het inleveren van briefjes met vragen aan de popster leverde leuke momenten op. Zowel het publiek als Maaike genoot gisteren in het Hoftheater in Raalte zichtbaar van de verscheidenheid in activiteiten.

Overigens was het wel druk in het theater, maar niet helemaal uitverkocht. Toch leek het op sommige momenten weer wat drukker dan op andere, zoals bij het handtekeningen uitdelen aan het einde van de fandag. Hoogtepunt voor de enthousiaste fans was wellicht de ‘meet & greet’ waar ze vragen mochten stellen aan Maaike. Die vragen gingen dan over haar lievelingskleur, over een eventueel vriendje en over het contact met de andere deelnemers. De diashow met oude foto’s van Maaike was een ander hoogtepunt. Je zag Maaike als heel klein meisje opgroeien naar Maaike met beugel tot de Maaike van nu.

De fans waren natuurlijk vooral naar het Hoftheater gekomen om Maaike te horen zingen. En dan keken ze weer speciaal uit naar de nieuwe single ‘Everything I’ve got’ waar ook een videoclip van werd geschoten. De fans zongen ook met de nieuwe single al goed mee, wat de zangeres ongetwijfeld goed heeft gedaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.