extra vergadering over monumentale bruggen

De fracties van de SP en Gemeentebelangen willen een extra vergadering over de kwestie rondom de monumentale bruggen in Raalte. Het college heeft de vragen vanuit de Raad en van een inwoner te beperkt beantwoord, vinden beide partijen. Nu verzoeken ze het college die vragen alsnog te beantwoorden.

Volgens de partijen heeft het college alleen antwoord gegeven op één van de brieven van een inwoner. Sindsdien is er van de zijde van het college richting de gemeenteraad niets meer vernomen.

Om die reden verzoeken SP en Gemeentebelangen het college de gestelde vragen vanuit de raad ruimschoots voorafgaand aan de extra raadsvergadering te beantwoorden. Daarnaast moet het college ook een overzicht geven van de zaken zoals die vanaf het begin van het proces hebben voorgedaan. Er wordt nog een datum gezocht voor de extra raadsvergadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.