expositie van vijf dames in angeli custodes

In woonzorgcentrum Angeli Custodes, aan de BK-straat in Raalte, is tot eind juni een expositie te zien van vijf dames: Rens Stoop, Annie Eilert, Gerda Brinkhof, Diny Brinkhof (allen uit Raalte) en van Ans Steenwelle (Luttenberg).

De expositie bestaat uit schilderijen, die de dames in de loop der jaren zelf hebben gemaakt. Als leden van de schilderskring Nieuw Heeten komen ze met de groep al jaren op donderdagmorgen bij elkaar om lekker te schilderen. De werken die bij Angeli Custodes hangen zijn uitgevoerd in olieverf. Ook zijn er schilderijen te koop. De expositie is dagelijks te bewonderen van 11.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.