expo van anton bouwhuis in het wooldhuis

In woonzorgcentrum Het Wooldhuis, aan de Paalweg in Heino, is op dit moment een expositie met werken van Anton Bouwhuis uit Broekland te vinden.

Bouwhuis (1946) volgde zijn eerste teken- en schilderlessen aan de opleiding voor tekenleraar in Deventer. Hij volgde daarna een paar jaartjes de avond-opleiding van de Kunstacademie (AKI) in Enschede en haalde later tevens zijn MO-acte aan de Hogeschool Windesheim. Bouwhuis heeft ruim 35 jaar tekenlessen gegeven als docent aan de Mavo en later het Carmel College in Raalte.

In deze expositie is divers werk van Anton Bouwhuis te zien. Er hangen tekeningen, olieverfschilderijen en gouache schilderijen. Heel belangrijk voor hem zijn ook de etsen. Bouwhuis schildert en tekent vooral portretten, stillevens, landschappen en modellen. Dagelijks is de expositie te zien op de benedenverdieping van Het Wooldhuis, tot en met 30 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.