enthousiaste jaaruitvoering jubilerend vzod

Gymnastiekvereniging VZOD, dat dit jaar haar zestigjarig bestaan viert, heeft zaterdag in een overvolle sporthal in Lemelerveld het publiek getrakteerd op een daverend optreden. De verschillende groepen presenteerden zich met een gevarieerd programma van grote klasse. Het enthousiasme spatte er bij alle gymnastiek-, steetdance-, steps- en aerobicleden vanaf en sloeg al snel over op het publiek.

Omdat het dit jaar een jubileumjaar is voor VZOD, is er bij de gymuitvoering gekozen voor het thema ’Celebration Time’. Voor sommige leden, die al bijna vanaf het begin lid zijn, was dat ook echt het geval. Ook is er een groep volwassen leden die er jaarlijks voor zorgt dat de gymtoestellen van de gymzaal naar de sporthal worden verhuisd ten tijde van de jaaruitvoering. Zij vormen een onmisbare schakel voor deze uitvoering, dus werd deze groep samen met de jubilarissen dit keer in de bloemetjes gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.