en toen stond de leeren lampe in brand

“De Leeren Lampe staat in de fik. Kun je snel even een foto komen maken?” Onze Man zat gisteravond lekker aan de koffie, maar moest na dat telefoontje hals over kop de straat op. Fototoestel mee, met een beetje te hoge snelheid naar De Leeren Lampe. In de verte kon je de brandweerauto’s al zien…

Bleek het een oefening. Zoals de brandweer wel vaker een oefening houdt. Vooral op maandagavond, op de vaste trainingsavond van de Raalter brandweer, is er altijd wel ergens werk aan de winkel. Maar dat er een pand gebruikt wordt waar de rookwolken door het raam naar buiten slaan, dat gebeurt niet iedere week. En dat De Leeren Lampe in de fik zou staan, daar is best een goed verhaal bij te bedenken. Maar het was uiteindelijk dus een oefening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.