dramatische start voor becks in duitsland

Het eerste classic raceweekend van het seizoen is voor Becks Motoren uit Wijhe dramatisch verlopen. Bijna alles zat tegen en dat begon al voor het vertrek naar het circuit van Hockenheim in Duitsland.

Voor het vertrek bleek namelijk dat twee banden van de caravan lek waren. Pech! Maar bij die pech bleef het niet. Op de eerste dag (vrijdag) ging er weer iets mis. Bij het aandrukken van de BMW van coureur Boy Beck scheurde Joke een spiertje in het bovenbeen. En tot overmaat van ramp bleek vlak voor de race op zaterdag, dat er iets mankeerde aan de motor van Jarno Jonker. Een mankement dat niet in een half uurtje kon worden verholpen.

Een fikse tegenvaller met grote gevolgen voor Boy Beck, want hij moest zijn motor (zoals voor aanvang van het seizoen afgesproken) afstaan aan Jarno. Dit was voor Boy niet echt leuk, want hij was al helemaal klaar voor de race. Jarno Jonker, die nog nooit op de motor van Boy had gereden, eindigde uiteindelijk op de elfde plaats. Op zich geen slecht resultaat, maar er had gewoonweg veel meer ingezeten. Kijk voor meer informatie op staging2.becksmotoren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.