dodelijk slachtoffer 44 jarige vrouw uit raalte

Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeval vrijdag in de avondspits bij Raalte betreft een 44-jarige vrouw uit Raalte. Een bestelbus, bestuurd door een 20-jarige man uit Zwolle, reed frontaal op de auto van de automobiliste. De Zwollenaar was door onbekende oorzaak op de weghelft voor het tegemoetkomend verkeer terecht gekomen.

Een 39-jarige Heinose, medepassagier van het dodelijk verongelijkte slachtoffer, raakte zwaar gewond. Ook de bestuurder van de bestelauto raakte gewond. Beiden werden door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Door de kracht van de aanrijding vond er vervolgens nog een aanrijding plaats tussen de (rode) auto van Raaltese en de (blauwe) auto van een 28-jarige vrouw uit Enschede. Deze vrouw raakte ook gewond en werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zie ook dit artikel over hoe gevaarlijk de N35 is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.