dodelijk ongeval bij tinq station n35 afgezet

Bij een ernstig verkeersongeval op de N35 tussen Heino en Raalte is vrijdagmiddag rond half zes minstens één dodelijk slachtoffer gevallen. Twee personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis, waarvan er een zeer ernstig aan toe is. Het ongeval gebeurde bij het tankstation TinQ. Over de toedracht van het ongeval is vooralsnog niets bekend.

De N35 tussen Heino en kruispunt Bos is voorlopig in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Chauffeurs zoeken in de avondspits hun weg naar huis via allerlei landweggetjes rondom landgoed ’t Reelaer.

Zie: Dodelijk slachtoffer 44-jarige vrouw uit Raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.