Home / archiefcentraal / den daas wil debat over dure bruggensoap

den daas wil debat over dure bruggensoap

Egbert den Daas, raadslid van Lokaal Alternatief, wil graag dat er een debat komt met het Raalter college over de bruggensoap. Dat schrijft hij in een brief aan de griffier.

“Met stijgende verbazing heb ik via Salland Centraal kennis genomen van het besluit van het college dat de betonnen wegdekconstructies van de Enkbrug en Daggertsbrug vervangen worden door een constructie van metaal en hout. Dit omdat de gemeente niet de juiste procedure doorlopen heeft. De curieuze restauratie van genoemde bruggen wordt nu echt een soap. En nog een dure ook.”

“Ik vind, los van de inhoud, het ergerlijk dat wij dit vergaande besluit via de media moeten vernemen. Dit alles is wat mij betreft de druppel die de emmer doet overlopen. Het lijkt mij dan ook hoog tijd dat de raad over de gang van zaken tot nu toe een debat met het college gaat voeren. Ik zal voor de eerstvolgende raadsvergadering dan ook een interpellatiedebat aanvragen.”

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.