de linderte naar regiofinales schoolvoetbal

Op Sportpark Tijenraan in Raalte heeft het A-team van de katholieke basisschool De Linderte uit Raalte zich vanmiddag geplaatst voor de regiofinales van het schoolvoetbal. In de finale, tussen de sterkste ploegen uit de gemeente, was die ploeg met 1-0 te sterk voor het team van de St. Bernadette uit Heeten. Het team van De Linderte kreeg vanmiddag de wisselbokaal uitgereikt, maar veel belangrijker is het feit dat zij zich voor de regiofinales heeft geplaatst. Die worden op woensdag 14 mei gespeeld op het sportpark in Ommen.

Het weer zat vandaag, net als verleden week op verschillende velden in de regio, goed mee. Onder een stralend zonnetje werden de vele wedstrijden in de verschillende poules afgewerkt. Ondanks een enkele blessure hier en daar, verliep de middag op de velden van Rohda soepel en gesmeerd. Het schoolvoetbal is voor de meeste scholen hiermee alweer voorbij. Maar de kampioenen uit de gemeente Raalte kunnen zich natuurlijk opmaken voor de regiofinales. Dat wordt dus hard trainen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.