Home / archiefcentraal / dalfsen moet alcoholverkoop onderzoeken

dalfsen moet alcoholverkoop onderzoeken

De gemeenteraad van Dalfsen wil dat de minimumleeftijd voor de verkoop van alcohol wordt verhoogd van 16 jaar naar 18 jaar. Maandag heeft een meerderheid van de gemeenteraad het Dalfser college opdracht gegeven om dat te onderzoeken, zo meldt RTV Oost. Volgens de raad moeten burgemeester en wethouders nagaan of samen met de omliggende gemeenten de minimumleeftijd kan worden verhoogd. PvdA, CDA en de ChristenUnie dienden een motie in om op deze manier het alcoholgebruik door jongeren aan te pakken.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.