cheque van sintshowpaleis voor opkikker

SintShowPaleis heeft 1.500 euro overgemaakt aan de Stichting Opkikker. Dat gebeurde zaterdagavond bij Laurel’s in Raalte, tijdens een terugblik op het afgelopen seizoen. Lin Kiekebosch nam het bedrag symbolisch in ontvangst. Zij genoot afgelopen november van een opkikkerdag en is sindsdien ambassadeur van Opkikker.

SintShowPaleis speelt al weer heel wat jaartjes zalen vol kinderen plat als de Sint weer in het land is. Afgelopen seizoen ging het om meer dan tien optredens. De meesten in Raalte, maar ook buiten de gemeentegrenzen raakt SintShowPaleis meer en meer bekend. Zo tussen twee Sint-seizoenen in – als de kosten van de afgelopen periode inzichtelijk zijn en als er al een ruwe schets van het komende seizoen gegeven kan worden – maakt de vriendenclub, die SitnShowPaleis is, altijd een batig saldo over naar het goede doel. Vorig jaar was dat Villa Pardoes. Dit jaar was dat de Stichting Opkikker. Deze stichting schenkt kinderen met een lang en vervelend ziekbed samen met ouders, broers en zussen een onvergetelijke dag, naar wens georganiseerd.

Tijdens zijn openingswoord blikte Eelco Koenjer al vast vooruit naar de Sinterklaas-periode aan het eind van dit jaar. Na de intocht, zo staat al vast, staat SintShowPaleis een weekend lang in het Raalter Hoftheater. Ook optredens in Steenwijk zijn al garant gesteld. Maar de makers van het Showpaleis stonden daar gisteren nog niet zo bij stil. Bij Laurel’s hebben ze er een gezellige feestavond van gemaakt, waarbij een montage van de optredens van het afgelopen jaar met veel plezier bekeken werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.