chauffeur rijdt lantaarnpaal tegen de vlakte

Een vrachtwagenchauffeur heeft aan het einde van de ochtend voor een kleine ravage gezorgd op de rotonde aan de Acacialaan in Raalte. Met zijn gevaarte reed hij een lantaarnpaal bij de rotonde volledig tegen de vlakte.

Vermoedelijk kon de chauffeur – gezien de lengte van zijn oplegger (zie fotoreportage) – de draai niet eenvoudig maken. Of hij heeft de paal gewoon over het hoofd gezien. Hoe dan: Er raakte niemand gewond en de politie was snel ter plaatse. Net als twee medewerkers van de gemeente Raalte, die de gesneuvelde lantaarnpaal hebben weggehaald om verdere ongelukken te voorkomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.