Home / archiefcentraal / cda brugfouten door ambtelijke organisatie

cda brugfouten door ambtelijke organisatie

“Het is betreurenswaardig dat er zulke grote fouten gemaakt kunnen worden door de ambtelijke organisatie.” Daarmee reageert het Raalter CDA voor het eerst openbaar op de bruggensoap. De partij is daar toe uitgedaagd nadat in reacties op onze site het CDA tot twee keer toe de schuld in de schoenen geschoven krijgt, terwijl de bestuurlijke verantwoordelijkheid bij de PvdA ligt.

“De interne organisatie is niet op orde”, stelt Frans Wichink Kruit van het CDA in een door hem zelf gepubliceerde reactie op Salland Centraal. “Was die wel op orde geweest, dan was op tijd de vergunning aangevraagd. Dan waren er wellicht bezwaren binnen gekomen, waarmee alles tijdig op z’n pootjes terecht was gekomen.” Wichink Kruit doet er verder het zwijgen toe, want hij en zijn partij zijn – anders dan alle andere politieke partijen in Raalte – van mening dat de raad haar controlerende taak moet uitvoeren in de raadsvergadering. “Dat noem ik CDA-waardig”, aldus Wichink Kruit.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.