cast ertegenaan verrast leerlingen in wijhe

De leerlingen van de openbare basisschool de Tellegen in Wijhe zijn gisteren door de cast van de speelfilm Ertegenaan volkomen verrast. Hun meester Hennie Fiet speelt een rol in de productie van Lars Henning, en had tijdens de première van die film al afgesproken dat de cast een bezoekje zou brengen aan zijn klas.

Hennie had in het geheim geregeld dat bijna alle acteurs uit de film in zijn klas zouden langskomen om handtekeningen uit te delen. Dat gebeurde nadat de klas de laatste aflevering van de film, uitgezonden door RTV Raalte, had bekeken tijdens de les. Wekenlang volgde de klas van Hennie de film op school, maar dat zit er nu op. Als afsluiting stapten Lars, Merle, Sophie, Rosan en Kaylee binnen voor een praatje en wat handtekeningen.

Hoewel de hele film nu is uitgezonden op de lokale omroep, blijft het toch interessant om iedere woensdag weer te kijken. RTV Raalte zendt dan de bloopers uit en dat is natuurlijk erg lachen. Overigens is het scenario voor de volgende film van regisseur Lars Henning ook al af, die gaat ‘Ertegenaan 2’ heten. Het duurt alleen nog wel een jaartje voordat ook de beelden te zien zijn, want die zijn nog niet opgenomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.