burgemeester zuidwijklaan klaar voor asfalt

Degene die dacht dat het nog maanden zou duren voor het restant van de Burgemeester Zuidwijklaan in Raalte Noord opgeleverd wordt, komt bedrogen uit. De nieuwste situatie laat zien dat het hard gaat met de aanleg van een nieuwe ontsluitingsroute voor Raalte Noord. De lantaarnpalen zijn inmiddels al geplaatst, de contouren van de weg zijn duidelijk zichtbaar en het lijkt alleen nog wachten op het leggen van asfalt. Dat schiet dus mooi op.

Al jaren is er sprake van het doortrekken van de Burgemeester Zuidwijklaan richting kruispunt Bos. Dat wordt nu gedaan door het bouwbedrijf Timmerhuis Oude Wolbers, die grondeigenaar is in het gebied Sallandse Poort Oost. De Zuidwijklaan loopt vanaf de Ganzeboomlaan tot aan de Twickel in Raalte Noord. Daartussen is bij de aanleg al wel een rotonde aangebracht. De derde tak daarvan wordt doorgetrokken richting het kruispunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.