Home / archiefcentraal / burgemeester zuidwijklaan klaar voor asfalt

burgemeester zuidwijklaan klaar voor asfalt

Degene die dacht dat het nog maanden zou duren voor het restant van de Burgemeester Zuidwijklaan in Raalte Noord opgeleverd wordt, komt bedrogen uit. De nieuwste situatie laat zien dat het hard gaat met de aanleg van een nieuwe ontsluitingsroute voor Raalte Noord. De lantaarnpalen zijn inmiddels al geplaatst, de contouren van de weg zijn duidelijk zichtbaar en het lijkt alleen nog wachten op het leggen van asfalt. Dat schiet dus mooi op.

Al jaren is er sprake van het doortrekken van de Burgemeester Zuidwijklaan richting kruispunt Bos. Dat wordt nu gedaan door het bouwbedrijf Timmerhuis Oude Wolbers, die grondeigenaar is in het gebied Sallandse Poort Oost. De Zuidwijklaan loopt vanaf de Ganzeboomlaan tot aan de Twickel in Raalte Noord. Daartussen is bij de aanleg al wel een rotonde aangebracht. De derde tak daarvan wordt doorgetrokken richting het kruispunt.

Lees ook

Grote Clubactie weer van start

REGIO – De Grote Clubactie is weer begonnen. Sinds afgelopen zaterdag verkopen leden van verenigingen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.