buitenbaden in deventer feestelijk geopend

De buitenbaden van de zwemlocatie het Borgelerbad in Deventer worden op donderdag 1 mei feestelijk geopend. Voor de jeugd zijn er namelijk speciale activiteiten georganiseerd op Hemelvaartsdag.

‘Tommie de Turtle’ opent om 10.00 uur officieel de buitenbaden. Vervolgens kan er tot 16.30 uur naar hartelust gezwommen worden in de verwarmde buitenbaden. De kinderen kunnen naar het ondiepe buitenbad, de oudere bezoekers kunnen zich vermaken in de diepere buitenbaden. De entree bedrgaat één euro.

De buitenbaden zijn deze zomer van 2 mei tot en met 29 juni en 11 tot en met 29 augustus van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 19.00 geopend. Op zaterdag en zondag zijn de zwembaden van 10.00 tot 16.30 uur geopend. Van 30 juni tot en met 10 augustus zijn de buitenbaden open van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.