Home / archiefcentraal / bouwstop voor restauratie raalter bruggen

bouwstop voor restauratie raalter bruggen

De gemeente Raalte heeft gistermiddag een bouwstop opgelegd voor de renovatiewerkzaamheden aan de Enk- en Daggertsbrug in Raalte. De gemeente had namelijk zelf een vergunning moeten aanvragen voor ‘t plaatsen van de nieuwe betonnen brugdekken. Deze procedure is niet gevolgd. Daarom zijn de werkzaamheden stilgelegd, zoals de gemeente dit ook bij derden zou doen.

Concreet betekent dit, dat er alsnog een bouwvergunning wordt aangevraagd en dat de monumentencommissie om advies zal worden gevraagd met betrekking tot de aangepaste constructie. Voor de voortgang van het werk betekent dit dat het werk stil zal liggen tot alle procedures goed zijn doorlopen. In afwachting van de uitkomsten hiervan zal ‘t werk, al dan niet in aangepaste vorm, worden voltooid. De werkzaamheden aan de overige drie bruggen gaan wel gewoon door.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.