Home / archiefcentraal / borrelbron officieel in gebruik genomen

borrelbron officieel in gebruik genomen

Wethouder Jonny Hollander heeft vandaag de Borrelbron in park De Olsterhof in Olst officieel geopend. Om 11.30 uur drukte hij als eerste persoon op een knop, waardoor de bron voor het eerst leidingwater kon ontvangen.

De Borrelbron is een ovaal waterelement van acht bij vier meter en zo’n veertig centimeter hoog. Het is een element waarmee kinderen kunnen spelen. Op de Borrelbron zit een knop en door die in te drukken wordt leidingwater door de bron gepompt. Iedereen kan de bron, die ook als zitplaats gebruikt kan worden, naar believen laten borrelen.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.