autorodeo boerhaar garantie voor spektakel

Boerhaar staat in het weekend van 18 tot en met 20 april weer volledig in het teken van de autorodeo en natuurlijk heel veel muziek. Voor de 44e editie van het landelijk bekende weekend heeft de KPJ Boerhaar weer een spectaculair programma weten te creëren, met onder andere optredens van Dennie Christian en Harm Wolters.

Het feestweekend aan de Boerhaarseweg start vrijdagavond om 21.00 uur met de Sallandse rock ’n roll-band Dut Ow Deugt. Zij speelt onder andere nummers van Jovink, Mooi Wark, ACDC en Green Day. De toegang voor deze avond is gratis en de tent is vanaf 20.00 uur geopend.

Op zaterdag komt de band Plork en de Aannemers met een programma dat voor ieder wat wils heeft. Zij speelt liedjes van Abba tot System of a Down en van André van Duin tot de Kaiser Chiefs. Klapstuk van de avond is echter het optreden van Dennie Christian, vooral bekend van landelijk bekende hits als ‘Rosamunde’ en ‘Zaterdagavond’. De tent is vanaf 21:00 uur geopend en de entree voor de zaterdagavond bedraagt vijf euro.

De autorodeo staat ook dit jaar weer op het programma. Na het grote succes van de afgelopen twee jaar kan dit spektakelstuk deze editie natuurlijk niet uitblijven. De inschrijfavonden hebben inmiddels plaatsgevonden en met ruim honderd deelnemers belooft het ook dit jaar weer een geweldige zondagmiddag te worden. De autorodeo begint om 13.00 uur, met aansluitend weer volop muziek.

De band Gewoon Jansen betreedt op zondag na de autorodeo de feesttent. Hun optreden staat garant voor een flinke dosis humor, show en Nederlandstalige levensliederen. Eigenlijk hetzelfde repertoire wat ook Harm Wolters te bieden heeft, die wat later op de middag zijn liedjes komt zingen. Zondag is de entree vijf euro, maar kinderen tot 14 jaar kunnen gratis naar binnen. La Liberté is het hele weekend ingehuurd als dj. Zie voor meer informatie ook staging2.kpjboerhaar.nl en staging2.autorodeoboerhaar.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.