anton groot koerkamp bij de neus genomen

Anton Groot Koerkamp, directeur Zorggroep Raalte, is vanmorgen bij de neus genomen. Hij was namelijk ‘onterecht’ in afwachting van de komst van Jan Marijnissen, fractievoorzitter van de SP, voor een werkbezoek.

Het plezier bij het personeel was zeer groot, toen bleek dat Groot Koerkamp er volledig in was gestonken. Het duurde wel een tijdje voordat het tot hem doordrong, dat ook zijn zoon (werkzaam bij de SP in Den Haag) in het complot moest zitten. Zijn eerste reactie: “Jullie hebben ’t super georganiseerd, dat kan ik wel waarderen.” Dit was overigens de laatste keer dat Anton Groot Koerkamp door het personeel bij de neus genomen kon worden. Per 1 mei neemt hij afscheid van Zorggroep Raalte. Hij gaat met pensioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.