Home / archiefcentraal / anton groot koerkamp bij de neus genomen

anton groot koerkamp bij de neus genomen

Anton Groot Koerkamp, directeur Zorggroep Raalte, is vanmorgen bij de neus genomen. Hij was namelijk ‘onterecht’ in afwachting van de komst van Jan Marijnissen, fractievoorzitter van de SP, voor een werkbezoek.

Het plezier bij het personeel was zeer groot, toen bleek dat Groot Koerkamp er volledig in was gestonken. Het duurde wel een tijdje voordat het tot hem doordrong, dat ook zijn zoon (werkzaam bij de SP in Den Haag) in het complot moest zitten. Zijn eerste reactie: “Jullie hebben ‘t super georganiseerd, dat kan ik wel waarderen.” Dit was overigens de laatste keer dat Anton Groot Koerkamp door het personeel bij de neus genomen kon worden. Per 1 mei neemt hij afscheid van Zorggroep Raalte. Hij gaat met pensioen.

Lees ook

Officiële start van sloop bij Stevenskamp

HEETEN/RAALTE – Onder toeziend oog van bewoners en overige betrokkenen is vorige week dinsdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.