Home / archiefcentraal / alsnog promotie voor dames van hhzd

alsnog promotie voor dames van hhzd

De handbalsters van Heino Handbal Zet Door (HHZD) zijn toch gepromoveerd naar de tweede klasse. De Heinose formatie verspeelde vorige week in eigen huis nog de titel op de slotdag van de competitie, maar kreeg vandaag een laatste kans op promotie. En greep die kans met beide handen aan.

In sporthal Mheenpark in Apeldoorn was HHZD oppermachtig. De Heinöers wonnen de poule – met drie nummers twee uit andere derde klasses – relatief eenvoudig. Elk duel werd met een ruime marge gewonnen en dus ging de langgekoesterde droom van de Heinose handbalsters alsnog in vervulling. Uiteraard was de ontlading na het laatste fluitsignaal groot en het feest na afloop nog groter.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.