allerlei activiteiten bij jubileum rgv kwiek

De Recreatieve Gymnastiek Vereniging Kwiek vierde vandaag een feestje in de sporthal Tijenraan. Het is dit jaar namelijk 50 jaar geleden dat de vereniging is opgericht. De opening werd aan het begin van de middag door wethouder Roger de Groot verricht en vervolgens vonden er nog allerlei activiteiten plaats.

Zo waren er demonstraties van turnselecties en was er kleutergym. Daarnaast was er een spelletjescircuit en een lottrekking. Ter afsluiting konden alle leden een duik in het zwembad nemen. Vrijwel iedereen was het erover eens dat deze dag zeker de moeite waard was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.