actie voor slagharen duurt nog even voort

Er is goed nieuws voor iedereen die wel zin heeft om binnenkort een gratis bezoek te brengen aan Attractiepark Slagharen. Onze kleurplatenwedstrijd is namelijk nog steeds niet afgelopen. Nog dagelijks krijgen wij nieuwe inzendingen binnen, maar ook is ons al gevraagd of de kleurplaat niet online gezet kan worden. De originele versie was in die gevallen al met het oud papier meegegaan.

Nou, die kleurplaat staat al wel een tijdje online, maar kennelijk wist lang niet iedereen dat. Hier kun je de kleurplaat downloaden om alsnog met de prijsvraag mee te doen. Maar dan moet je wel snel wezen. De kleurplaten die na zaterdag 12 april in onze brievenbus belanden, doen niet meer mee voor de prijzen.

Het enige wat jij nu dus nog moet doen, is op je allerbest de kleurplaat zo mooi mogelijk maken. Van kleurpotloden tot verf, van plakplaatjes ter versiering tot gekleurd papier, maak er maar wat moois van. Alles mag! En wie weet ben jij dan één van de winnaars of zelfs wel de hoofdprijswinnaar! De kleurplaat kun je tot 12 april opsturen naar het kantoor van Salland Centraal. Klik hier voor onze adresgegevens en uitgebreide actievoorwaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.