aandacht voor medine in raalte deze week

Refik Köse en Bülent Köse zijn zaterdagochtend tussen 10.30 en 11.00 uur te gast in het wekelijkse radioprogramma ‘Raalte deze week’ van RTV Raalte. De presentatoren Cor Roos en Benne Solinger gaan in gesprek met de heren over de open dagen (komend weekend) van het Cultureel Centrum Medine in Raalte.

Er zijn voor zaterdag en zondag bij Medine veel activiteiten georganiseerd. Het is de bedoeling om tijdens het radiogesprek de positieve kant van de Turkse gemeenschap in Raalte te belichten. Ook wordt er veel informatie gegeven over het geloof en over de cultuur. Refik en Bülent willen in deze uitzending laten merken en zien dat twee culturen heel goed samen kunnen functioneren in de Nederlandse maatschappij. Zolang er maar respect is voor elkaar. De aandacht is daarbij vooral gericht op de jeugd. Kijk voor meer info op staging2.medineraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.