Home / archiefcentraal / aandacht voor medine in raalte deze week

aandacht voor medine in raalte deze week

Refik Köse en Bülent Köse zijn zaterdagochtend tussen 10.30 en 11.00 uur te gast in het wekelijkse radioprogramma ‘Raalte deze week’ van RTV Raalte. De presentatoren Cor Roos en Benne Solinger gaan in gesprek met de heren over de open dagen (komend weekend) van het Cultureel Centrum Medine in Raalte.

Er zijn voor zaterdag en zondag bij Medine veel activiteiten georganiseerd. Het is de bedoeling om tijdens het radiogesprek de positieve kant van de Turkse gemeenschap in Raalte te belichten. Ook wordt er veel informatie gegeven over het geloof en over de cultuur. Refik en Bülent willen in deze uitzending laten merken en zien dat twee culturen heel goed samen kunnen functioneren in de Nederlandse maatschappij. Zolang er maar respect is voor elkaar. De aandacht is daarbij vooral gericht op de jeugd. Kijk voor meer info op www.medineraalte.nl.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.