zwembadvolleybal heino weer op agenda

Van 2 tot en met 6 juni wordt dit jaar alweer voor de 33e keer het zwembadtoernooi (volleybal en zwemvierdaagse) gehouden bij zwembad De Tippe in Heino. De activiteiten zijn dit jaar uitgebreid met een volleybaltoernooi voor de jeugd en een ‘uurchallenge’ zwemmen en ‘nachtzwemmarathon’ voor volwassenen.

In samenwerking met de gemeente hebben volleybalvereniging Hevo en zwemvereniging De Tippe nieuwe activiteiten ontwikkeld, waardoor het succesvolle zwembadtoernooi in Heino nog meer sporters kan verwelkomen. Zo organiseert Hevo bijvoorbeeld een jeugdvolleybaltoernooi voor de groepen 5 tot en met 8 van het basisonderwijs. Ter promotie verzorgt Hevo volleybalclinics op de scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. HEVO krijgt bij de organisatie van deze clinics ondersteuning van studenten van het projectteam SportEve van ROC Landstede.

Zwemclub De Tippe houdt maandag 2 juni de ‘uurchallenge’ voor iedereen vanaf 18 jaar. Zes weken vóór deze challenge kunnen niet-leden trainen tijdens zwemuren van de vereniging en krijgen ze een deskundig trainingsadvies. De zwemclub houdt samen met het zwembad ook een ‘nachtzwemmarathon’ voor teams. Deze marathon is voor iedereen vanaf 16 jaar. Teams bestaan uit minimaal acht en maximaal tien personen. De marathon start op zaterdag 21 juni om 21.00 uur en eindigt zondag 22 juni om 9.00 uur.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de organiserende verenigingen: Susan Lugtenberg (0572-393792) en Wim Kok (0572-393584) van volleybalvereniging Hevo, Anja van Welsem (0572-393604) en Max Curfs (0572-394494) van de zwemclub of via sportconsulent Brigit Trooster (0572-347959).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.