Home / archiefcentraal / yvette gaat naar provinciale voorleesfinale

yvette gaat naar provinciale voorleesfinale

Yvette Veltkamp van basisschool De Bolster in Raalte staat op woensdag 23 april in het Raalter Hoftheater op het podium voor de voorleesfinale van het Overijsselse kampioenschap. Net als Sabine van der Hoeven van de Julianaschool uit Rijssen wist zij zich gisteravond in het Wijhese Capallenborgtheater te plaatsten voor die finale.

De Raaltese las in het Capellenborgtheater een fragment voor uit het boek ‘Blauwe plekken’ van schrijfster Anke de Vries. Ondanks het zeer aangrijpende fragment over kindermishandeling, kwam Yvette prima uit haar woorden. De mensen in de zaal luisterden dan ook aandachtig en de jury gaf maar liefst drie negens voor haar puike voorleesprestatie.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.