woning aan de schapenstraat gekraakt

De woning aan de Schapenstraat 20 in Raalte is gekraakt. En volgens een bezoeker van Salland Centraal maken de krakers er een flinke puinhoop van. “Ze zorgen voor veel overlast en hebben onlangs bij de naastgelegen supermarkt Aldi zelfs een broodkar leeggehaald.”

Het pand staat al een paar jaar leeg en is in het bezit van Salland Wonen. Maar wat is de woningcorporatie er mee van plan? Wij gaan het maar eens vragen. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar het verhaal van de krakers. Wij nodigen hun dan ook uit om een mail naar ons te sturen. Misschien organiseren ze binnenkort ook wel een open huis, net als de krakers vorig jaar in het voormalige Spinhuis aan de BK-straat in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.