wilgen weer ontdaan van hun takkenpruik

Bij de familie Walraven aan de Witteveensweg in Heeten zijn afgelopen zaterdag tientallen wilgen van hun takkenpruik ontdaan. De werkgroep landschapsonderhoud van IVN Raalte zou al op zaterdag 1 maart in Heeten aan de slag gaan, maar door het stormachtige weer moest de activiteit toen worden afgelast.

IVN Raalte houdt ieder jaar verschillende werkdagen in onder meer Heino, Laag Zuthem en Raalte. Daarbij kan zij telkens wel wat versterking gebruiken, want het snoeien van bomen of het knotten van wilgen is een grote klus. Nieuwe leden kunnen zich altijd melden om eens vrijblijvend te helpen. Neem daarvoor meer contact op met Dick Boersma (0572-363937) of met Jos Tutert (0572-357907).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.