Home / archiefcentraal / wiggers bestaat alweer 25 jaar in raalte

wiggers bestaat alweer 25 jaar in raalte

In 1983 gestart als glas- en montagebedrijf, nu een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot het leveren van kozijnen in een breed totaalconcept. Wiggers Raalte BV heeft in de 25 jaren dat zij nu bestaat al een hele grote stap voorwaarts weten te maken. Door professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de afgelopen jaren mooie projecten gerealiseerd. En daar is men bij Wiggers best wel een beetje trots op, dus werd dat uitgebreid gevierd.

Op donderdag en vrijdag lag de productie bij Wiggers aan de Kaagstraat 31 in Raalte even stil. Men nam er de tijd om even stil te staan bij het feit dat het bedrijf inmiddels al 25 jaar bestaat. Op een informele en feestelijke wijze werd donderdag het eerste glas geheven. Gisteravond laat, na de open dag, ging pas het laatste glas de lucht in. Op Theo Wiggers, de oprichter die na 25 jaar officieel afscheid neemt van het bedrijf.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.