wie wordt de nieuwe kampioen driebanden

Biljartvereniging MKV organiseert binnenkort weer het nieuwe kampioenschap driebanden in de gemeente Raalte. Vanaf begin april kunnen liefhebbers van het biljartspel zich weer opmaken voor het kampioenschap. Die wordt gespeeld bij Spekschate en Laurel’s in Raalte en bij De Hoppe in Broekland.

Er wordt in totaal gespeeld in drie voorrondes in poules van drie personen. De finales vinden plaats op 30 en 31 mei voor de b-poule, de a-poule speelt op 6 en 7 juni. Voor meer informatie over het driebandenkampioenschap kun je bellen met Café Laurel’s op telefoonnummer 0572-351379. Daar kun je je tot eind maart ook opgeven tegen betaling van vijf euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.