Home / archiefcentraal / weseperbrug nog gewoon begaanbaar

weseperbrug nog gewoon begaanbaar

Hoe dan ook: De renovatie van de brug laat op zich wachten.

Anders dan bij de Enkbrug in Raalte, kunnen fietsers straks nog wel over de Weseperbrug als die eenmaal afgesloten is. Auto’s niet. En dat gaat nog heel lastig worden. Want de kern van Heeten ligt er ook al opgebroken bij. Wie vanaf het centrum van Heeten richting Raalte wil, kan nu nog een rondje Stevenskamp maken om langs begraafplaats Pleegste verder richting Raalte te gaan. Die omleidingsroute gaat er straks ook uit. Maar wanneer? Na 18 februari in elk geval.

Ondertussen is de renovatie van de Enkbrug nog steeds in volle gang (zie foto’s in bijgevoegde fotoreportage). De Daggertsbrug maakt sinds vandaag ook onderdeel uit van de werkzaamheden en is de komende tijd dus ook afgesloten voor verkeer.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.