werk aan watertoren is geen stiekem gedoe

“Ze zijn in het donker met de watertoren bezig”, stond gisteravond in een e-mail aan de redactie. “Het zou toch niet zo zijn dat ze er stiekem extra zendmasten opzetten?” We hebben er even een kijkje genomen en de uitleg is als volgt.

Onderhoudswerkzaamheden aan de antennes die de watertoren al sieren, kwamen gisteren in de reguliere werktijd net niet af. Het bedrijf dat de klus klaarde had daarop de keus. Of morgen met de complete ploeg inclusief de hoogwerker weer terug naar Raalte komen. Of nog even een uurtje of drie, vier doorwerken. Ze kozen voor het laatste.

Een foto maken van het geheel was zo makkelijk nog niet. Het lijkt eigenlijk wel een ‘zie de maan schijnt door de bomen’-tafereel. Maar doe een beetje je best en je kunt links de grote watertoren onderscheiden. De lampjes er naast zijn van het bakje van de hoogwerker. Daarin staat het personeel dat de werkzaamheden verricht. Of dat niet eng is? “Och, ik doe dit werk al een jaar of acht. Het went wel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.