wandelen bij amerikaanse windmolen

De familie Overesch organiseert zondag 6 april in samenwerking Gerard Broekgerrits een zeer fraaie wandelroute, die begint bij de Amerikaanse windmolen aan de Hondemotsweg in Raalte.

De route is zes kilometer en neemt zo’n twee uurtjes in beslag. Dat komt ook omdat er tijdens de tocht van alles wordt uitgelegd. Over de molen, over het recent geplaatste ooievaarsnest, over de omgeving en over vogelgeluiden die onderweg ongetwijfeld te horen zijn. Start van de wandeling is 8.30 uur. Bij slecht weer wordt de trip een week uitgesteld. Vooraf opgeven is gewenst. Dit kan bij de familie Overesch op nummer 0572-393415.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.