Home / archiefcentraal / voorbereidingen rondweg wesepe gestart

voorbereidingen rondweg wesepe gestart

Het project om een rondweg om Wesepe te leggen is deze week officieel van start gegaan. Bouwbedrijf BAM verlegt de N348 van Raalte naar Deventer voor een bedrag van ruim zes miljoen euro om Wesepe heen. Dat dorp heeft, met name door de twee jaar geleden aangelegde omleiding om Deventer, een extra hoge verkeersdruk gekregen. De rondweg rond Wesepe moet de druk en belasting door het centrum minimaliseren.

Werkzaamheden aan de rondweg van Wesepe moeten op 1 juli 2009 klaar zijn. Aangezien deze week de eerste aanzet is gegeven voor die werkzaamheden, betekent het dat het hele gebied rond Wesepe voor maar liefst anderhalf jaar één grote bouwput zal zijn. BAM heeft beloofd de overlast tot een minimum te beperken, door onder andere eerst een bouwweg naast het hele tracé aan te leggen. Het werkverkeer hoeft dan niet door het dorp heen.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.